Nieuws

6 juli 2019

In verband met de start van de zomervakantie zal op zaterdag 6 juli 2019 geen inzameling van speelgoed plaatsvinden. De eerstvolgende inzamelochtend vindt plaats op zaterdag 7 september 2019. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe!

3 juli 2019

Vandaag is onze laatste winkelopening voor de zomervakantie.

1 juli 2019

Conform wettelijke normering treft u in de bijlage ons jaarverslag, inclusief financiële verantwoording 2018 en ons beleidsplan 2019 aan:
1.Jaarverslag 2018
2.Beleidsplan 2019

18 juni 2019

Deze avond hielden wij een pizza-sessie om het gehele team van Stichting Speel je mee bij te praten en gezamenlijk tips en tops door te nemen. Wat een positieve energie en wat zijn we trots op de vrijwilligers die ons ondersteunen om de gezinnen in armoede in Helmond en de kinderen die dit raakt te ondersteunen!

15 juni 2019

Vandaag waren wij te gast bij de Molex Walk als één van de goede doelen, samen met het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Wat een super geweldige dag was het! Af en toe een buitje maar het grootste deel van de dag was het droog. Gezellige mensen om ons heen, veel vrijwilligers die de dag weer super goed verzorgd hadden. De tochten waren perfect uitgezet en er waren heerlijke taartjes en cake te eten. Voor de kinderen van de Molex werknemers hadden we een gezellige maar af en toe toch ook een beetje enge sprookjestocht gemaakt. En als klap op de vuurpijl hebben we aan het eind van de dag een geweldige donatie mogen ontvangen! Wederom een hele dikke dankjewel voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! Wij kunnen weer heel veel kinderen blij maken!!!

12 juni 2019

Vandaag onze eerste opa in mogen schrijven! Welkom opa Johannes! Het loopt jammer genoeg nog niet storm met aanmeldingen van grootouders. De teller staat pas op 2... Dus heeft/kent iemand een "zopa" of "zoma" met een platte beurs, stuur ze dan (met inkomensverklaring van gemeente Helmond!) bij ons langs om in te schrijven. Ze kunnen dan ieder kwartaal bij ons speelgoed uit komen zoeken voor hun kleinkinderen!

5 juni 2019

Komend kwartaal kunnen de jarige kindjes van #stichtingspeeljemee meeloten voor o.a. een pakket voor een bakfeestje of een knutselfeestje. Uiteraard hoort daar ook allerlei lekkers bij! #weggevenisleuk #kinderfeestjes #goeddoel #blijekindjes #helmond

5 juni 2019

Zojuist de opening bijgewoond van Mijn Kleine, een mooi initiatief van Bijzonder Jeugdwerk voor jonge ouders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij wensen alle vrijwilligers veel succes! #bijzonderjeugdwerk #speeltuinleonardushelmond

4 juni 2019

4 juni nationale opa & oma dag, we hadden 'm bijna gemist 😱 Bij ons is het namelijk iedere woensdag opa & oma dag; grootouders die het niet breed hebben en dit dmv een inkomensverklaring aan kunnen tonen, kunnen ieder kwartaal bij ons terecht voor een cadeautje voor hun kleinkinderen!

9 april 2019

Wat vorig jaar begon als een jubileum-actie, is nu uitgegroeid tot een vast onderdeel van ons pakket: de kinderfeestjes!

Per kwartaal verloten wij een aantal feestjes onder onze jarigen. Bijvoorbeeld feestjes in het zwembad, bij een indoor trampoline park of speelhal, een knutselfeest of een feestje bij een pizzeria. Zo hebben we tot nu al ruim 40 kinderfeestjes weggegeven!

1 april 2019

Het is 1 april vandaag...het begin van het nieuwe kwartaal en dus aanstaande woensdag weer een nieuw puntentegoed voor iedereen! Ook verwachten wij de winnaars van de kinderfeestjes van het tweede kwartaal aanstaande woensdag om hun waardebonnen op te halen. Alle winnaars hebben een e-mail van ons ontvangen.

21 maart 2019!

Wie het ED (Eindhovens Dagblad) al gelezen had vanmorgen bij de koffie had het misschien al gezien... maar voor iedereen zonder krant (of koffie 😉)...er staat vandaag een mooi stukje in over ons!
Zie hiervoor bijgaande link naar het Eindhovens Dagblad

10 maart 2019

Belangrijk bericht voor onze leden!

Heb je bericht van ons gekregen dat je een nieuwe verwijsbrief/inkomensverklaring moet overleggen, dan heb je daar nog 3 weken de tijd voor.
Zorg ervoor dat je uiterlijk 27 maart bij ons langs komt om er zeker van te zijn dat je na 1 april gebruik kunt blijven maken van onze diensten!

13 januari 2019

Afgelopen week mochten wij te gast zijn op basisschool De Empel in Erp.

Zij hadden een projectweek met het thema "Elkaar helpen" en hadden onze vrijwilligers uitgenodigd om te komen vertellen over Stichting Speel je mee en over armoede binnen gezinnen. Want je kunt vaak niet zien of een kind het thuis niet zo breed heeft. Dit maakte veel indruk op de kinderen.

Tijdens de projectweek konden de kinderen speelgoed inleveren waar zij niet meer mee speelden. Op het podium in de aula was een winkelwagentje neer gezet waar speelgoed ingelegd kon worden.

Toen we vrijdag op school kwamen vielen onze monden open! Er was zoveel gedoneerd dat het hele podium vol stond. We hadden maar liefst 4 auto's nodig om alles te vervoeren! Echt een fantastische opbrengst! Heel fijn dat de kinderen hun speelgoed wilden geven aan kinderen die het goed kunnen gebruiken. Ze verdienen een dikke pluim!

Wij willen Basisschool De Empel heel erg bedanken voor hun gastvrijheid!

10 januari 2019

Wat een ontzettend lief gebaar!
Vandaag ontvingen wij een bijschrijving op ons bankrekeningnummer met de volgende omschrijving: "Verjaardag XXX. Ze wil geen cadeau's. Mocht wel een donatie aan goed doel. Ik heb jullie gekozen.
Superlief. Dank voor jullie bijdrage!

6 januari 2019

Het nieuwe jaar is gestart en ook een nieuw kwartaal. Op het bord kunnen onze klanten weer zien voor hoeveel punten dit kwartaal weer aan cadeau's mag worden uitgezocht. Naast de betreffende cadeau's verloten wij ook dit kwartaal weer een aantal kinderfeestjes. Bent u ingeschreven bij Stichting Speel je mee? dan heeft u via mail inmiddels hierover een bericht ontvangen. Bent u nog niet ingeschreven bij Stichting Speel je mee, en valt u binnen onze doelgroep? Neem dan contact op met Gemeente Helmond voor een zgn. inkomensverklaring. Of vraag een verwijsbrief op bij één van onze verwijzers (Stichting Leergeld, Super Sociaal, Saldo Plus of SMO.

5 december 2018

Voorafgaand aan sinterklaas hebben Albert Heijn Dierdonkpark en Albert Heijn Brandevoort dit jaar opnieuw een inzamelingsactie gehouden met als doel Stichting Speel je mee. Wij willen graag iedereen die speelgoed heeft gedoneerd, Albert Heijn Brandevoort en Albert Heijn Dierdonkpark hartelijk danken voor hun bijdrage!

5 december 2018

In samenwerking met Mega fun, mochten wij een aantal Sint- en pietenbezoek verloten. Klanten van Stichting Speel je mee konden zich hiervoor opgeven, waarna een loting plaatsvond. Dank Mega fun!. Meer informatie over Mega Fun kunt u terugvinden op Mega Fun

17 november 2018

Dit jaar is ons vaste vrijwilligersbestand aanzienlijk gegroeid. Mede dankzij deze vrijwilligers zijn wij in staat om onze dienstverlening uit te oefenen. Om onze vrijwilligers te bedanken organiseerden wij, naast de reguliere vrijwilligersvergadering, een vrijwilligersavond.

10 oktober 2018

Wouw! Vandaag werden wij in onze winkel bezocht door Bo, Xenia en Jufrouw Connie van Basisschool De Goede Herder. Met een sponsorloop wisten de leerlingen maar liefst € 1.033,76 bij elkaar te lopen. Vandaag werd de cheque in onze winkel overhandigd. Dank jullie wel!!!

1 oktober 2018

Dit kwartaal zijn wij gestart met onze laatste kwartaalactie. Mede dankzij een aantal fantastische sponsoren kunnen wij dit kwartaal onze klanten een bezoekje aan Kindsplaza dan wel We-Jump aanbieden. Klanten kunnen zich inschrijven bij ons in de winkel, waar tevens nog een aantal formaliteiten zullen worden afgewikkeld.

1 september 2018

Goed nieuws!
Met ingang van 1 september 2018 zullen wij weer onze inzameling in het Con Brio gebouw opstarten. U bent aankomende zaterdag van harte welkom indien u speelgoed wilt doneren ten behoeve van onze doelgroep. Wij hopen van harte u aanstaande zaterdag te mogen ontmoeten!

19 augustus 2018;

Ook secretaris Hilde Leenders-Benders werd door Plan Helmond in het zonnetje gezet als vrijwilliger van de maand augustus. Zie hiervoor de facebooksite van Plan Helmond. Namens het bestuur van Stichting Speel je mee willen wij graag alle vrijwilligers bedanken voor hun inspanningen om onze doelen te realiseren!

26 juli 2018;

Wat een verrassing vandaag! Mooie bloemen van Plan Helmond voor onze voorzitter Monique! Vrijwilligster van de maand juli. Zie ook de facebooksite van: Plan Helmond

12 juli 2018; IN MEMORIAM

Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van onze lieve Heidi, vrijwilligster vanaf het prille begin van onze stichting. Dank je wel voor je trouwe inzet. We zullen je ontzettend missen...

1 juli 2018

Conform wettelijke normering treft u in de bijlage ons jaarverslag, inclusief financiële verantwoording 2017 en ons beleidsplan 2018 aan:
1. Jaarverslag 2017
2. Beleidsplan 2018

6 juni 2018

Goed nieuws dat het kindpakket nu ook in Helmond aangeboden wordt. Zie bijgaande link: Kindpakket. Maar wist u ook dat iedereen die gebruik maakt van Stichting Leergeld Helmond zich ook in kan schrijven bij Stichting Speel je mee? U bent van harte welkom!

24 juni 2018

Zwemfeestje & knutselfeestje...dit zijn de eerste feestjes die we weg gaan geven.

Voor welke zouden jullie kiezen? Zwem = 👍 Knutsel = ❤

Welk soort kinderfeest is bij jullie kinderen favoriet?
Vieren jullie het thuis of toch liever op locatie?
Wat voor leuke feestjes kun je thuis bedenken?
En waar kun je naartoe gaan voor een leuk feestje buiten de deur?

Laat het ons weten via info@stichtingspeeljemee.nl en wij gaan beoordelen wat wij kunnen doen.

17 juni 2018

In juni 2013 stond Stichting Speel je mee nog in de kinderschoenen en openden wij voor het eerst onze deuren.

Nu, 5 jaar later en heel veel speelgoed verder, hebben wij iets nieuws te melden...een spetterende acie...want vanaf komend kwartaal gaan wij KINDERFEESTJES verloten onder onze leden!

Alle leden ontvangen hierover vandaag een email met de nodige informatie over hoe je kans kunt maken op een kinderfeestje. Ook in onze besloten Facebook groep (alleen toegankelijk voor leden) wordt alles uitgelegd over deze actie. Dus zit je nog niet in deze groep, meld je dan snel even aan onder vermelding van de naam en geboortedatum van je kind(eren)!

2 en 3 juni 2018

Vandaag een topdag gehad bij de vlooienmarkt in Stiphout, georganiseerd door TTV Stiphout en MOV, met Speel je mee als goede doel! Bedankt aan alle vrijwilligers die mega hard gewerkt hebben om dit weekend mogelijk te maken!

1,2 en 3 juni 2018

In het weekend van 1, 2 en 3 juni organiseerde Rotary Helmond wederom het drakenbootfestival. In combinatie met Foodstock een fantastisch evenement in Helmond. Dit jaar is onze stichting verkozen tot één van de vijf goede doelen. Het was bijzonder leuk om met onze kraam deel te mogen nemen aan dit mooie evenement.

2 juni 2018

Wat een mooie dag wederom voor Stichting Speel je mee. Wederom zijn wij verkozen tot één van de goede doelen voor de Molex Walk. Een mooi wandelevenement waar wij ook dit jaar onze bijdrage aan hebben kunnen leveren.

16 mei 2018

Op zaterdag 2 juni 2018 zullen onze deuren vanwege sponsoractviteiten en ons volle magazijn helaas gesloten blijven. Wij vertrouwen op uw begrip en zullen u op onze website informeren wanneer wij weer in de gelegenheid zijn om speelgoed in te zamelen.

7 april 2018

Ondanks onze inspanningen is ons magazijn nog steeds overvol. Vanwege deze reden kunnen wij helaas zaterdag 7 april 2018 geen speelgoed inzamelen en zullen wij aldus gesloten zijn. Wij hopen op uw begrip en zullen u berichten zodra wij weer ruimte hebben en weer speelgoed kunnen inzamelen.

1 april 2018

Met ingang van het tweede kwartaal is de opzet van onze winkel gewijzigd. Onze cadeau's zijn voorzien van een sticker, waarbij de kleur van de sticker correspondeert met een aantal punten. Op ons bord bij de ingang van de winkel, kunnen onze klanten zien welke cadeau's worden uitgegeven en voor welk aantal punten er voor dit kwartaal mag worden uitgezocht.

9 maart 2018

Vandaag ontvingen wij medewerkers van de LEV groep in het kader van NL doet. Gezamelijk hebben we weer een berg speelgoed schoongemaakt en gesorteerd. Flinke klus geklaard met dank aan de LEV groep.

25 februari 2018

Vanwege het feit dat ons magazijn nog steeds overvol zit, kunnen helaas zaterdag 3 maart 2018 geen speelgoed inzamelen. Wij hopen op uw begrip en zullen u berichten zodra wij weer ruimte hebben, om tot inzameling van speelgoed over te gaan.

28 januari 2018

Ons magazijn is zo vol, dat er echt niets meer bij kan. Daarom hebben wij besloten dat wij 3 februari 2018 geen inzamelochtend houden. Wij dan dan helaas gesloten.
Uiteraard houden wij u op de hoogte zodra wij weer ruimte hebben om tot inzamelen van speelgoed over te kunnen.

2 december 2017

Deze ochtend hadden we weer onze maandelijkse inzamelochtend. En wat voor eentje!! Wat een gave giften hebben we weer mogen ontvangen!!

Mandy Wijnhof - van Hout bracht ons dozen vol nieuwe jongens- en meisjes spullen, van puzzels tot autootjes en badeendjes in allerlei kleuren die verkleuren in warm water.

Dirk van den Broek heeft een jaar lang de hele familie door de wasstraat gestuurd en alle gespaarde dozen verzameld om aan kinderen weg te kunnen geven die het niet breed hebben.

En net voordat de ochtend om was kwam er nog een mevrouw met een hele stapel verzamelde bouw- en knutseldozen!

Daarnaast hebben we ook weer heel veel gebruikt speelgoed mogen ontvangen. Ook hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee!

Echter door deze enorme aanvoer van speelgoed moeten wij helaas even stoppen met het aannemen van gebruikt speelgoed. We kunnen het gewoonweg niet meer kwijt! De AH actie van afgelopen week heeft zoveel opgeleverd dat onze opslag voorlopig vol zit. Voor nieuwe spullen kunnen wij uiteraard altijd nog wel ergens een plekje vrij maken.

29 november 2017

We zijn de afgelopen dagen super verwend door Albert Heijn! Bij de Albert Heijn XL Helmond mochten we de afgelopen weken al de goedzakken ophalen. Gisteren gingen we daar de laatste spulletjes oppikken maar we gingen uiteindelijk naar huis met een auto vol spullen van de ruimtevaartactie!

En vandaag kwam een hele aardige chauffeur een vrachtwagen met 40 rolcontainers vol goedzakken bij ons afleveren!
Met grote grote dank aan onze vrijwilligers die ons de hele ochtend en een groot deel van de middag hebben geholpen met sjouwen!

28 november 2017

Dubbel gevoel...

Een week na de circusvoorstelling zijn wij nog aan het nagenieten van de geweldige middag! Wat een leuke en lieve reacties hebben we mogen ontvangen van de ouders en kinderen die de voorstelling hebben bezocht! "Super bedankt" en "we hebben de middag van ons leven gehad" hebben we meerdere malen voorbij horen komen. Hartverwarmend dat we dit mogelijk hebben kunnen maken, met dank aan onze sponsor uiteraard!

En dan vinden we het zó jammer dat er uiteindelijk dus toch nog gezinnen zijn die wel kaartjes bestellen maar niet naar de voorstelling komen, zonder iets te laten weten. En er daarmee bewust voor kiezen om het risico te lopen om tijdelijk uitgesloten te worden van deelname aan Speel je mee, zoals aangekondigd in de uitnodiging. En helaas gaat het hier niet om 1 of 2 kaartjes...in totaal hebben we 52 (betaalde!) kaartjes weg kunnen gooien. Voor dat bedrag (plus het bedrag voor de tasjes met snoep/drinken/lichtje voor de kinderen) hadden we ook hele leuke andere dingen kunnen doen voor de kinderen :-(.

Maar het ergste is nog dat we die ochtend een aantal van onze nieuwe leden hebben moeten teleurstellen omdat de tent al vol zou zitten...achteraf hadden we deze gezinnen dus toch kunnen laten genieten van een middagje uit met de kinderen! Daar balen we nog het meeste van!

23 november 2017

Vandaag ontvingen wij mooie nieuwe knuffels. Daar worden we blij van! Dank je wel Bloemstudio Tini Roelofs!

22 november 2017

Wat hebben wij een geweldige verjaardag gevierd vandaag! We hebben van onze lieve vrijwilligers een heerlijke mooie taart gekregen die we gezellig met z'n allen bij de lunch opgegeten hebben. Een van onze leden heeft ons een prachtig cadeau gegeven en als afsluiter zijn we met z'n allen naar de geweldige voorstelling Sinterklaas in de Piste Helmond geweest! Het was een verjaardag om nooit te vergeten!

22 november 2017

Het is vandaag feest! Wij worden 5 jaar!!

Dat vieren we vanmiddag in de circustent bij Sinterklaas in de Piste Helmond met heel veel kinderen van Speel je mee!

Vandaag kunnen alle ouders die zich hebben aangemeld de kaartjes ophalen tussen 9.30-11.30 uur bij ons in de winkel.

Wij hebben er zin in, jullie ook?!

18 november 2017

Vanmiddag zat onze auto bomvol met speelgoed, wat we op mochten halen bij de Albert Heijn XL Helmond in het kader van de goedzakactie! Speelgoed ingezameld door de inwoners van Helmond speciaal voor de Helmondse kinderen die het thuis wat minder hebben. Prachtige sociale gedachte in deze donkere tijd van het jaar. Iedereen heel erg bedankt voor het doneren 😗.

11 november 2017

Albert Heijn XL Helmond heeft Speel je mee als goed doel gekozen voor de goedzakactie!!

25 oktober 2017

Alle leden van Speel je mee mogen op 22 november GRATIS met hun kinderen naar het circus Sinterklaas in de piste Helmond
Meld je snel aan via email en kom in de besloten FB groep om van alle belangrijke zaken op de hoogte te blijven!

19 oktober 2017

Vandaag stond een mooi stuk over ons vernieuwde initiatief in De Loop:

16 oktober 2017

Op woensdag 22 november trakteren wij alle kinderen van Speel je mee op een circusvoorstelling! Ter ere van ons 5-jarig bestaan gaan we met z'n allen naar de familieshow Sinterklaas in de piste Helmond op het Havenplein in Helmond!
Alle leden hebben inmiddels een mail/brief ontvangen met meer informatie, welke ook na te lezen is in onze besloten Facebook groep. Leden kunnen zich inschrijven via email (of vanaf volgende week woensdag in onze winkel).

14 oktober 2017

We hebben zojuist belangrijk nieuws gedeeld in onze besloten Facebook groep "Stichting Speel je mee (alleen voor ingeschreven leden)". Zoals de naam al zegt, is deze groep alleen voor ingeschreven leden van Stichting Speel je mee!
Ook zo benieuwd wat voor nieuws we gedeeld hebben? Ben je nog geen lid van de besloten groep maar wel ingeschreven bij Stichting Speel je mee? Meld je dan snel aan en geef bij aanmelding even de namen en geboortedata van je kinderen door, anders word je niet toegelaten!

12 oktober 2017

Van 19.00 tot 21.30 uur organiseerden wij een date night bij Speel je mee! Bij date night willen wij iedereen die ons beter wil leren kennen van harte welkom heten. Maar vooral willen wij kennis maken met díe leuke mensen, die naast hun dagelijkse bezigheden nog een paar uurtjes over hebben om ons te komen helpen. Dit kan structureel zijn (iedere woensdagochtend) of incidenteel (af en toe een avondje of zaterdagochtend), afhankelijk van wat bij je past.

Kom op date night een gezellig koffie met ons drinken en krijg een rondleiding en uitleg over onze bezigheden. Is er een klik en smaakt het naar meer, wie weet wat voor moois er dan tussen ons op kan bloeien.

4 oktober 2017

Vandaag starten we als speelgoedbank!! Zoals ieder jaar hebben we dit kwartaal ook weer iets leuks voor onze leden in het kader van de Kinderboekenweek...de tasjes staan al klaar!
We zijn open van half 10 tot half 12.

22 september 2017

Wij hebben een supermooie taart weg mogen geven aan één van onze jarige kindjes! Zo bijzonder dat we op deze manier bij kunnen dragen aan wat extra feestvreugde! Dank je wel Susan voor deze stoere taart!

14 september 2017

Gisteren hebben wij een gedeelte van onze grote voorraad babyspeelgoed naar Stichting Mom2B gebracht, aangezien wij slechts een handjevol baby's in ons bestand hebben.

Voor degenen die Mom2B niet kennen...deze Helmondse stichting maakt pakketten voor gezinnen met een baby die de essentiële dingen niet kunnen bekostigen die nodig zijn voor de verzorging van hun baby. Denk daarbij aan de eerste kleertjes, beddegoed of andere noodzakelijke dingen. Deze pakketten kunnen door een hulpverlener aangevraagd worden. Hoe leuk is het als daar ook een knuffel of een speeltje bij ingepakt kan worden! Voor meer informatie kunt u terecht op Stichting Mom2B

8 september 2017

Mochten jullie denken..."wat is het toch stil bij Speel je mee"...dat is slechts schijn. Achter de schermen zijn wij namelijk hard aan het werk om van onze "verjaardagsstichting" een "speelgoedbankstichting" te maken.

Vanaf 1 oktober kunnen alle leden namelijk voortaan íeder kwartaal bij ons terecht voor speelgoed/boeken! Ze kunnen dan zelf beslissen voor welke gelegenheid ze het speelgoed gebruiken (denk uiteraard aan verjaardag maar ook sinterklaas/kerst, communie, zwemdiploma enz). Daarnaast blijven wij kinderfeestcadeautjes weggeven en ook de snuffelhoek zal niet veranderen.

Deze maand zijn wij ook gewoon open, maar wel alleen voor nieuwe inschrijvingen, kinderfeestcadeautjes en de (goed gevulde) snuffelhoek. Tot gauw!

10 juli 2017

Woensdagochtend zijn wij voor het laatst open voor de zomervakantie. Dit is tevens de laatste mogelijkheid voor ouders met een kind dat jarig is in de zomervakantie, om een cadeau uit te komen zoeken en feestpakket op te halen.

Na de zomervakantie gaan wij verder als speelgoedbank. We geven dan geen feestpakketten en verjaardagscadeaus meer maar leden kunnen vanaf 1 oktober ieder kwartaal langs komen om speelgoed uit te zoeken en zelf beslissen waarvoor ze het gebruiken (verjaardag, Sint, Suikerfeest, zwemdiploma etc).

Een feestpakket / verjaardagscadeau kan aangevraagd worden via Stichting Leergeld Helmond bij Jarige Job. Dit wordt dan via PostNL bij je thuis bezorgd. Hopelijk blijft iedereen ook gebruik maken van onze mogelijkheden en langs komen in onze winkel zodat wij persoonlijk contact kunnen blijven houden met onze leden. Wat is er leuker dan even een praatje of een luisterend oor...en zelf je speelgoed uit kunnen zoeken!

2 juli 2017

De prijswinnaars van de Zomerloterij zijn bekend!
We hebben 40 inzendingen ontvangen, stuk voor stuk zo mooi dat we moeilijk konden kiezen...Omdat alle kinderen zo ontzettend hun best hebben gedaan, hebben we besloten om ze ALLEMAAL EEN PRIJS TE GEVEN!!!
De deelnemers krijgen persoonlijk bericht en kunnen hun prijs woensdag 5 of 12 juli ophalen bij ons in de winkel.

1 juli 2017

Wat een topdag vandaag! We waren te gast bij de Molex Charity Walk - MIG Walk en zijn daar super verrast met een geweldige donatie! Ieder jaar weer een feest om deel uit te mogen maken van dit geweldige evenement. Een megadikke dank je wel aan de organisatie en alle vrijwilligers.

1 juli 2017

Conform wettelijke normering treft u in de bijlage ons jaarverslag, inclusief financiële verantwoording 2016 en ons beleidsplan 2017 aan:
1. Beleidsplan 2017
2. Jaarverslag 2016

20 juni 2017

Onlangs heeft de Nederlandse overheid een overeenkomst gesloten met Stichting Jarige Job en Stichting Leergeld om alle kinderen uit de minima gezinnen in Nederland voortaan een verjaardagsbox te geven met daarin o.a. slingers, ballonnen, taartmix (cake), traktaties, chips/snoep en cadeautjes. Ongeveer dezelfde inhoud als ons feestpakket dus.

Aangezien wij geen toegevoegde waarde zien in het leveren van dubbele diensten, zien wij ons helaas genoodzaakt om te stoppen met onze feestpakketten/verjaardagscadeaus. Alle kinderen die voor 1 september 2017 jarig zijn krijgen van ons nog gewoon het feestpakket en een cadeau. Alle gezinnen met kinderen die na deze datum jarig zijn verwijzen wij voor een verjaardagsbox door naar Stichting Jarige Job via website Kansen voor alle kinderen of via Stichting Leergeld Helmond.

Vanaf 1 oktober 2017 gaan wij verder als speelgoedbank. Ingeschreven ouders kunnen vanaf die datum ieder kwartaal bij ons speelgoed/boeken uitzoeken en zelf beslissen voor welke gelegenheid ze deze gebruiken (denk aan verjaardag, Sinterklaas/Kerst, Suikerfeest, Communie, zwemdiploma etc). Men kan nog steeds 3x per jaar een kinderfeestcadeautje voor een vriendje/vriendinnetje uitzoeken of in de weggeefhoek komen snuffelen.

Wij danken jullie voor jullie steun in de afgelopen jaren en wij hopen dat we op deze manier onze waarde in Helmond kunnen blijven toevoegen. In de eerste plaats door de Helmondse gezinnen in armoede te blijven ondersteunen, maar daarnaast ook door de Helmondse gemeenschap te blijven stimuleren om speelgoed een tweede leven te geven en zo samen te werken aan een duurzame samenleving!

10 juni 2017

Vandaag hebben wij de vooraankondiging van onze zomeractie verzonden. Dit jaar zijn er hele leuke prijzen te winnen, waaronder: kaartjes voor Kidsplaza, 1 uur bowlen, leuk speelgoed, een heerlijke taart en ijsjes voor het hele gezin.
De deelnemers die voor deze actie zijn benaderd hebben inmiddels bericht gehad, hoe je deze leuke prijzen kunt winnen. Begin juli maken wij de winnaars bekend middels een persoonlijk bericht.

4 juni 2017

In verband met een grote verbouwing van Plus Marlo en Angelo van de Wilderberg ontvingen wij heden een groot aantal dozen met lego en al eerder, ander mooi speelgoed. Wij willen via deze weg Marlo en Angela hartelijk danken voor hun bijdrage!

19 april 2017

Is er een situatie waarin u wel eens hulp nodig heeft? Bijvoorbeeld omdat u een chronische ziekte heeft, uit het ziekenhuis komt of financiële problemen heeft? Er zijn in Helmond een heleboel mogelijkheden om u te helpen bij een van deze situaties. Met Guido Helmond kunnen inwoners en professionals snel vinden waar zorg en ondersteuning in Helmond te vinden zijn. Guido Helmond is geen onbekende, deze digitale sociale kaart bestaat al een aantal jaren maar is onlangs vernieuwd op initiatief van gemeente Helmond.
Iedereen komt wel eens in een situatie terecht waarbij hulp of advies nodig is van een organisatie. Op Guido Helmond vindt u informatie over vrijwilligersinitiatieven, wijk- en buurtgerichte activiteiten en allerlei kosteloze voorzieningen in uw eigen omgeving. Ook vindt u in Guidohelmond links naar nuttige diensten en producten die tegen betaling worden aangeboden.
Zo kunt u zélf een passende oplossing vinden voor uw situatie of kan een professional u snel helpen. Heeft u zelf activiteiten of voorzieningen die u graag op Guidohelmond wilt plaatsen zodat deze makkelijk gevonden kunnen worden door onze inwoners? Ga dan naar Guido Helmond en klik bovenin op de knop ‘contact’.

13 april 2017

Vandaag waren wij met het bestuur en vrijwilligers aanwezig bij de armoedeconferentie van de Gemeente Helmond. Dit initiatief is vooral opgezet door de gemeente om de diverse instanties met elkaar kennis te laten maken en te bezien op welke wijze een betere samenwerking mogelijk is om de inwoners van Helmond te kunnen ondersteunen. Meer informatie omtrent deze dag is terug te vinden op de navolgende website: Armoedeconferentie, deelnemende organisaties

8 april 2017

Wat hebben weer geweldig nieuws.....van Sweet Cakes by Suus hebben wij 4 cadeau bonnengekregen die wij mogen verloten . Elke bon is goed voor een super mooie persoonlijke verjaardagstaart voor 10/14 personen. Per kwartaal verloten wij een bon onder onze jarige kinderen. Heel erg bedankt!!!!

6 april 2017

Vandaag namen wij het speelgoed in ontvangst wat wij ontvingen van Ladies's Circle Helmond met het geld wat ingezameld werd tijdens de Kienavond. Super bedankt!

6 maart 2017

Via mijnwinkeltje.eu, Hennie de Gooijer ontvingen wij een mooie donatie van nieuwe speelgoed. Dank Hennie!

24 januari 2017

Vandaag organiseren wij voor onze vrijwillers, met dank voor hun bijdrage, een nieuwjaarsbijeenkomst.

21 december 2016

Snoeperij Jantje bedankt voor de 9 kilo kerst winegums! Hier hebben we zakjes mee gevuld en uitgedeeld aan onze klanten. Meer informatie over Snoeperij Jantje kunt u vinden via de volgende link: Snoeperij Jantje

4 december 2016

Het zit er op, onze Sinterklaasactie! Vanaf begin november tot aan afgelopen zaterdag hebben ruim 160 gezinnen hun weg gevonden naar onze (tijdelijke) Sinterklaaswinkel, om daar voor bijna 300 kinderen cadeautjes uit te komen zoeken.

Ouders konden zelf uit verschillende categorieën ruim 10 (grote en kleinere) cadeautjes uitkiezen die bij hun kind pasten en het geheel werd afgemaakt met een zak pepernoten, een chocoladeletter, een zakje muntjes én inpakpapier.

We kijken terug op een hele geslaagde actie en willen onze dank uitbrengen aan onze vele vrijwilligers, sponsoren, donateurs en aan alle mensen die speelgoed voor ons ingezameld hebben! Zonder jullie was deze actie niet mogelijk geweest!

27 november 2016

LET OP......LET OP......LET OP.....LET OP
Twee maanden geleden hebben wij een oproep geplaatst om speelgoed in te zamelen voor onze Sinterklaasactie. Hieraan is massaal gehoor gegeven!.Vanuit alle kanten is enorm veel (nieuw én gebruikt) speelgoed ingezameld. We zijn super blij met de donaties van iedereen, grote dank!!

Echter zit er ook een keerzijde aan deze overweldigende respons...en dat is dat we helaas voorlopig geen gebruikt speelgoed meer aan kunnen nemen...we zitten VOL!

Om deze reden hebben we dan ook besloten dat de inzamelochtend op zaterdag 3 december NIET door gaat.

26 november 2016

Wederom een mooie verrassing! Het bedrijf Enigma in Helmond heeft vandaag een donatie gedaan voor nieuw speelgoed. Op onze website kunt u zien welke fantastische spullen dit zijn. Meer informatie over het bedrijf Enigma Distribution kunt u terugvinden op onze website, onderdeel Sponsoren, of op de bijgaande link: Enigma

25 november 2016

Wat ontvingen wij vandaag een geweldige donatie van Ariza uit Helmond! Aanleiding was hun 25-jarig bestaan! We kregen super mooie nieuwe cadeautjes én 400 flessen Covelt Dixap voor in onze feestpakketten! Heel hartelijk bedankt voor deze geweldige donatie! Meer informatie over Ariza Helmond kunt u terugvinden op onze sponsorpagina en via hun website: Ariza

19 november 2016

Vandaag zijn wij wederom gestart met de inzameling van de zogenaamde "Goedzak" van Albert Heijn. Voor het tweede jaar op rij is Stichting Speel je mee het goede doel, gekoppeld aan Albert Heijn Brandevoort. Onze dank gaat uit aan Albert Heijn Brandevoort en alle donateurs van goed, compleet en bruikbaar speelgoed.

9 november 2016

Vandaag ontvingen wij onze 500-ste inschrijving
Al ruim 3 jaar helpen wij Helmondse kinderen die het thuis niet zo breed hebben, met het vieren van allerlei festiviteiten. Het gaat dan voornamelijk om de eigen verjaardagen waar een cadeau en een feestpakket voor opgehaald mag worden, maar ook de kinderfeestjes waar ze naartoe mogen zijn voor ons een belangrijke aanleiding om hulp te bieden. Ook Sinterklaas is een terugkerend feest waar we wat in willen betekenen. Daarnaast proberen we door het jaar heen spontane acties te bedenken zoals we afgelopen jaar bijvoorbeeld de verrassingstas hebben weggegeven voor de meivakantie.

Aan het eind van het jaar lichten we altijd ons actuele bestand door om er zeker van te zijn dat we nog steeds de juiste gezinnen helpen. Mensen die een jaar niet bij ons aangeklopt hebben voor hulp, worden dan ook uitgeschreven tenzij ze een nieuwe verwijsbrief overleggen. Zo gaat dat ook bij de gezinnen die niet meer bekend zijn bij onze verwijzers. Zouden we alle (in- en uitgeschreven) gezinnen bij elkaar optellen dan zouden we nu op bijna 700 kinderen zitten!

Deze controle acties zorgen ervoor dat ons bestand weer even wat terugloopt maar geeft ons een betrouwbaarder beeld van het aantal gezinnen/kinderen dat onze hulp echt nodig heeft!

5 november 2016

We hebben een geweldige kienavond gehad gisteren bij de Ladies' Circle 76 Helmond! Er waren zoveel prijzen, dat zelfs de buren prijs hadden bij een volle kaart, dankzij de vele vele sponsoren!
En wat een super opbrengst! De ladies gaan voor ons cadeautjes shoppen voor maarliefst € 2.812,50!!! En we gingen ook nog eens weg met een volle auto ingezameld speelgoed! Een hele dikke dankjewel aan iedereen die hieraan meegeholpen heeft, maar vooral aan de Ladies!!!
. Meer informatie over de Ladies' Circle 76 Helmond en hun activiteiten kunt u terugvinden op hun facebookpagina via de volgende link: Ladies' Circle 76 Helmond

2 november 2016

Vandaag zijn wij gestart met de eerste uitgiftes met betrekking tot de Sinterklaasactie 2016. We hebben vandaag bijna 40 gezinnen uitgenodigd om voor hun 60 kinderen cadeautjes uit te komen zoeken. Uiteraard hoort daar wat lekkers en inpakpapier bij.
Wat hebben onze vrijwilligers hard gewerkt om dit mogelijk te maken! Wij willen iedereen, vrijwilligers en (speelgoed)donateurs, hartelijk danken voor hun bijdrage om de sinterklaasactie 2016 mogelijk te maken!

26 oktober 2016

Onze sinterklaasactie is compleet! Dankzij een fantastische gift van en in goede samenwerking met Super Sociaal kunnen wij onze klanten voorzien van fantastisch mooi en nieuw speelgoed. Voor mooie voorbeelden, bekijk de foto's op: Facebookpagina Stichting Speel je mee

25 oktober 2016

Vorige week hebben we een reuze gezellig kennismakingsgesprek gehad met 3 ladies van de Ladies' Circle 76 Helmond!
Zij organiseren op zaterdagavond 5 november een kienavond ten bate van Stichting Speel je mee! Het belooft een supergezellige avond te worden...wij hebben er ontzettend veel zin in!!!

19 oktober 2016

De herfstvakantie komt eraan! En dat betekent dat vandaag de laatste dag is om gebruik te maken onze herfstvakantieactie. Onze klanten hebben de afgelopen periode, dankzij o.a. de inspanningen van de vrouwenkamer, een pakket kunnen ophalen met daarin een spannend boek (in het kader van de kinderboekenweek), een doe-boek en wat lekkers om in de herfstvakantie van te kunnen genieten.

19 oktober 2016

Vandaag hebben wij de inschrijftermijn voor de sinterklaasactie afgesloten. Onze klanten hebben eerder van ons een persoonlijk bericht ontvangen (mail dan wel per post) met de mogelijkheid zich in te schrijven voor onze sinterklaasactie. In de tussentijd is de winkel, dankzij de enorme hulp van onze vrijwilligers, klaargestoomd om de uitgifte -hier beginnen wij na de herfstvakantie mee- in goede banen te leiden.

14 oktober 2016

Zoooooo! Wat hebben we vanmiddag veel gesjouwd zeg! We mochten bij Stichting Speelkr8 in Eindhoven heel veel dozen speelgoed op komen halen voor onze Sinterklaas actie. De reden hiervoor is uiteraard minder leuk; zoals reeds bekend is Speelk8 helaas gestopt. Maar gelukkig hebben een aantal vrijwilligers besloten om in een andere (afgeslankte) vorm verder te gaan! Hoe en wat is nog niet bekend, maar wij wensen hen ontzettend veel succes!

De overgebleven voorraad speelgoed van Speelkr8 was echter zo groot dat ze besloten hebben om een gedeelte aan ons over te dragen, hoe cool is dat! Alle spullen zijn al uitgezocht, gewassen, gestreken, schoongemaakt en kant en klaar aan ons overgedragen! Heel hartelijk bedankt voor deze supergave actie! Wij zullen jullie spulletjes goed gebruiken!

9 oktober 2016

Ook in oktober organiseren wij extra inzamelingsavonden in verband met onze sinterklaasactie. Voor nu zijn de volgende extra inzamelingsavonden ingepland:

Dinsdag: 11 oktober 2016
19.30 - 21.00 uur

Woensdag: 12 oktober 2016
09.30 - 11.30 uur

Vrijdag: 14 oktober 2016
19.30 - 21.00 uur

Maandag: 17 oktober 2016
19.30 - 21.00 uur

Woensdag: 19 oktober 2016
09.30 - 11.30 uur

Woensdag: 19 oktober 2016
19.30 - 21:00 uur

Donderdag: 20 oktober 2016
19:30 - 21.00 uur
Locatie: Braakse Bosdijk 2A (Con Brio gebouw) in Helmond

6 oktober 2016

Hiermee komen wij terug op een een eerder bericht dit jaar in verband met de kienavond ten behoeve van Stichting Speel je mee van 18 juni 2016.
Op 5 november 2016 organiseert Ladies Cricle 76 Helmond "Kienen voor Stichting Speel je mee".
Locatie: Hockeyclub Helmond, Horst 27 te Helmond
Tijdstip: 20.00 uur
Entreekaarten: EUR 10,00 inclusief 2 kienkaarten. Extra kaarten: EUR 2,50 per stuk
Schrijf je nu in via secretarislch@outlook.com.

6 oktober 2016

Belangrijk voor onze leden!
Voeg ons email adres toe aan de lijst van veilige afzenders om er zeker van te zijn dat je onze emails binnen krijgt! Zeker voor de mensen met een hotmail adres, daar de kans anders groot is dat onze mailtjes in de spam folder terecht komen. En dan mis je bijvoorbeeld de info over onze leuke Kinderboekenweek actie of de Sint inschrijving!

4 oktober 2016

Ook dit jaar hebben we weer een leuke actie in het kader van de Kinderboekenweek. De komende weken tot aan de herfstvakantie kunnen alle leden een leuk leesboek naar keuze en een extraatje voor hun kinderen komen uitzoeken! Omdat lezen belangrijk is voor de taalontwikkeling maar zeker ook omdat lezen leuk is! Het is toch heerlijk om lekker weg te duiken in een spannend of grappig boek...of om lekker met je kleintje op schoot samen een boekje te lezen!

4 oktober 2016

De winnaars van de rebus prijsvraag zijn bekend...Van harte gefeliciteerd met de door jullie gewonnen kaartjes:

- Christina Chrissy heeft Prijs A gewonnen!
4 kaartjes voor Ouwehands Dierenpark op zondag 23 oktober
- Angela Vriens heeft Prijs B gewonnen!
4 kaartjes voor Attractiepark Slagharen op woendag 26 oktober
- Nicole van Hout heeft Prijs C gewonnen!
4 kaartjes voor Attractiepark Duinrell op vrijdag 28 oktober

De kaartjes kunnen vanaf aanstaande woensdag opgehaald worden bij ons in de winkel. Veel plezier! We horen graag of jullie een leuke dag hebben gehad.

18 september 2016

Vanaf morgen is Speel je mee even wat minder goed bereikbaar vanuit de Weth Ebbenlaan kant sporthal de Braak. Stukje Weth Ebbenlaan is afgesloten en men kan niet rechtsaf de Rembrandtlaan in. De andere kant is gewoon open. De werkzaamheden duren twee weken.
Meer informatie kunt u vinden op: Alle wegen leiden naar Helmond ;-)

9 september 2016

Dit jaar willen wij weer heel graag Sinterklaascadeautjes geven aan onze kindjes. We hebben ruim 300 kinderen t/m 9 jaar die we willen verblijden.

Hiervoor hebben we veel speelgoed nodig!

Heeft u speelgoed liggen wat niet meer gebruikt wordt en wat u aan een ander kind zou willen schenken, kom dit dan bij ons langs brengen! Wij zijn iedere woensdagochtend tussen half 10 en half 12 aanwezig aan de Braakse Bosdijk 2A in het Con Brio gebouw.

Help ons ook door dit bericht te delen om meer mensen te bereiken! Het wordt een hele klus maar samen gaat het ons lukken!

Extra openingstijden voor speelgoedinzameling:
Woensdag 14 september 09.30 - 11.30 uur
Donderdag 15 september 19.00 - 21.00 uur

Maandag 19 september 19.30 - 21.00 uur
Dinsdag 20 september 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 21 september 09.30 - 11.30 uur

Woensdag 28 september 09.30 - 11.30 uur

Zaterdag 1 oktober 10.00 uur - 12.00 uur
Woensdag 5 oktober 09.30 -11.30 uur en 19.30 uur - 21.00 uur

7 september 2016

Vandaag was onze eerste opening na de zomervakantie. We zijn meteen weer op snelheid want het was drúk! Weer veel nieuwe inschrijvingen en jarige kindjes.

We willen ook gelijk een nieuwtje met jullie delen! Ook dit jaar gaan we weer Sinterklaascadeautjes uitdelen aan onze gezinnen met kindjes tot en met 9 jaar! Meer informatie hierover volgt later... De speelgoedinzameling voor de Sinterklaasactie is momenteel dan ook al in volle gang. Alle speelgoed is welkom!

23 augustus 2016

Het aantal kinderen dat opgroeit in een bijstandsgezin neemt steeds verder toe. In 2015 groeide 6.7% van alle kinderen in Nederland op in een bijstandsgezin. Voor Helmond is dit percentage hoger: 7,6 procent. Nominaal zijn dit 1.430 kinderen en percentagewijs is dit een stijging van 9% ten opzichte van 2011! Via de volgende link kunt u meer gedetailleerde informatie vinden inzake feiten en cijfers met betrekking tot Helmond: Buurtfacts gemeente Helmond

Alle kinderen van 0-12 jaar uit deze bijstandsgezinnen kunnen uiteraard bij Stichting Speel je mee terecht. Zij kunnen met een inkomensverklaring van gemeente Helmond of met een verwijsbrief van o.a. Stichting Leergeld Helmond bij ons ingeschreven worden. Wij zorgen dan (onder andere) voor een verjaardagscadeau en een feestpakket als de kindjes jarig zijn!

16 juli 2016

Speciaal voor de kinderen in onze doelgroep 10-12 jaar organiseerden wij een bioscoopmiddag in Pathe Helmond. Uitgenodigden kinderen konden deze middag genieten van de allernieuwste Ice Age film "Collision Course", inclusief een mooie Kidsbox. In totaal hebben wij deze middag een 60-tal kinderen mogen begroeten.

6 juli 2016

In verband met de zomervakantie is onze winkel gesloten van 23 juli tot en met 4 september 2016

4 juli 2016

Vandaag hebben wij, speciaal voor de leden van Stichting Speel je mee, de zes winnaars van de actie "zomerpakketten" via Facebook bekend gemaakt. Wij hopen dat jullie deze zomervakantie met veel plezier van deze pakketten gebruik kunnen maken. Meer informatie is terug te vinden via de facebookpagina van Stichting Speel je mee

2 juli 2016

Onze laatste inzamelochtend voor de zomervakantie was wederom een succes. Wij ontvingen weer veel en mooi speelgoed. Dank voor alle aanwezige vrijwillers en en donateurs voor hun bijdrage. Speciale dank voor de dames van de Ladies Circle Helmond voor hun bijdrage deze ochtend!

1 juli 2016

Conform wettelijke normering treft u in de bijlage ons jaarverslag, inclusief financiële verantwoording 2015 en ons beleidsplan 2016 aan:
1. Jaarverslag 2015
2. Beleidsplan 2016

20 juni 2016

Vorige week werden wij blij verrast door de Kiwanis. Wij kregen te horen dat we voor de tweede keer op rij als goede doel waren gekozen voor hun Haring Party!! Wij werden uitgenodigd in de Gaviolizaal om een kei mooie donatie van €2.250,- in ontvangst te nemen! Dit geld was ingezameld d.m.v. een loterij en een veiling. Met de loterij kon men een rit in een Lamborghini en 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Brandevoort winnen. Daarnaast werd een prachtig schilderij en het eerste vaatje haring geveild. Dank jullie wel voor de gezellige avond, de heerlijke haring en het prachtige bedrag waar we weer heel veel Helmondse kinderen blij mee gaan maken!

19 juni 2016

De winnaars van de loterij in verband met onze verjaardag zijn bekend gemaakt. Met dank aan de bijdrage van Patisserie De Swart, kunnen de winnaars genieten van een heerlijke taart. Smakelijk!

18 juni 2016

Ladies Cricle 76 Helmond organiseert Kienen voor Stichting Speel je mee.
Locatie: Hockeyclub Helmond
Tijdstip: 20.00 uur
Entreekaarten: EUR 10,00 inclusief 2 kienkaarten. Extra kaarten: EUR 2,50 per stuk
Schrijf je nu in via secretarislch@outlook.com.
Helaas is dit evenement uitgesteld. Een nieuwe datum volgt nader.

15 juni 2016

Met ingang van vandaag is het mogelijk om bij ons in te schrijven door middel van een inkomensverklaring van de gemeente Helmond. Meer informatie hierontrent kunt u vinden op:Gemeentelijke inkomensverklaring

12 juni 2016

We hebben gisteren een tópdag gehad bij de Molex Charity Walk - MIG Walk! De wandelaars hebben heerlijk gelopen, de vrijwilligers hebben zichzelf overtroffen en wij zijn kei verrast met een supermooie donatie van €3.250! Onwijs bedankt allemaal voor deze superdag! Een inpressie van deze dag is terug te vinden op de volgende link: Stichting Speel je mee bij de Molex Charity Walk

1 juni 2016

Vandaag is ons jubileum voor wat betreft opening van de winkel. Inmiddels bestaan we drie jaar. Graag willen wij alle vrijwilligers, sponsoren, familie, vrienden, kennissen en collega's hartelijk danken voor hun bijdrage in het realiseren van ons idee.

1 mei 2016

Van vrijdag 3 juni tot en met zondag 5 juni vindt het jaarlijkse drakenbootfestival in Helmond plaats. Met dit evenement worden mooie activiteiten gecombineerd met fundraising voor goede doelen. Onder de activiteiten zijn onder andere diverse activiteiten voor kinderen. Meer informatie kunt u terugvinden op Drakenbootfestival Helmond

22 april 2016

Wat hebben we genoten van de verbaasde blikken en de leuke reacties van onze klanten op de (250!!) verrassingstassen voor de meivakantie! Het was een heel karwei om alles op tijd af te krijgen maar dankzij onze fantastische vrijwilligers is het ons toch gelukt.

21 april 2016

Ook bij ons kunnen mensen zich binnenkort inschrijven op vertoon van de gemeentelijke inkomensverklaring. Een verwijsbrief is dan niet meer nodig! Gemeentelijke inkomensverklaring

16 april 2016

Wat een leuke verrassing! Een doos vol cadeaus en een hele mooie cheque gekregen van TV Carolus voor hun 40-jarig jubileum! Van harte proficiat met deze mooie mijlpaal en super bedankt voor jullie steun!!

6 april 2016

Vandaag zijn wij gestart met uitgifte van "verrassingstassen". Voor onze doelgroep hebben wij dit voorjaar, gesorteerd op leeftijd en geslacht, speciaal tassen samengesteld voor de meivakantie. Dankzij de inspanningen van onze vrijwilligers en de eerdere inzamelingsactie van de Albert Heijn goedzak kon deze actie mogelijk gemaakt worden.

31 maart 2016

Vanmiddag een super mooie donatie gekregen . Gebracht door Linda Tomassen van het bedrijf Gielissen uit Helmond. Wat een verwennerij voor onze kinderen. Heel erg bedankt voor deze mooie spullen!

30 maart 2016

Op 11 juni 2016 vindt wederom de Molex Charity Walk plaats. Ook dit jaar zijn wij wederom gekozen als één van de goede doelen. Meer over dit fantastische evenement kunt u terugvinden via de volgende link: Molex Charity Walk .

24 maart 2016

Vrouwenkamer gaat op herhaling! Vorig jaar heeft de Vrouwenkamer Helmond op de Koningsmarkt in de stad geld ingezameld voor Stichting Speel je mee. Deze week kregen we het geweldig leuke nieuws dat ze dat dit jaar weer gaan doen! Dus kom op 27 april allemaal naar de Koningsmarkt want ze hebben superleuke spulletjes en heel veel boeken te koop.

20 maart 2016

Eind februari startte ING de actie: help Nederland vooruit. Hierbij kon er op stichting speel je mee gestemd worden. Dankzij jullie stemmen mochten wij gisteren een cheque van 1.000 euro in ontvangst nemen. Hier mee gaan wij "onze" kinderen verwennen!! Namens ons allemaal Bedankt voor jullie stem!

16 maart 2016

Onze meivakantieactie is vandaag officieel aangekondigd in een mail naar onze relaties. Deze meivakantie introduceren wij "de verrassingstas". De verrassingstas is samengesteld op basis van leeftijd en geslacht van de kinderen. Opgeven kan tot 31 maart 2016.

19 februari 2016

Wij zijn door de ING gekozen als één van de vijf goede doelen in Helmond e.o. die kans maken op een supergrote financiële bijdrage van ING! Afhankelijk van het aantal stemmen maken we kans op een bedrag tussen €1.000 en €5.000!

23 januari 2016

Heerlijk! Vandaag hebben wij onze winkel uitgebreid met nieuwe kasten en de winkel compleet opnieuw ingedeeld en ingericht.

18 december 2015

Vanmorgen waren wij te gast bij basisschool de Goede Herder. Ze hadden een superleuke Kerstviering waarbij wij een enorme berg speelgoed in ontvangst mochten nemen, maarliefst 3 auto's vol! De kinderen van groep 8 deden hard hun best om alles naar de auto's te sjouwen. Super bedankt alle kinderen voor het samen delen van jullie speelgoed,wij gaan hier heel veel andere kinderen blij mee maken!!!

10 december 2015

Vandaag ontvingen wij van Praxis Helmond een prachtige kerstboom. Wij gaan zorgen voor een mooie plek op onze locatie aan de Braakse Bosdijk.

7 december 2015

Op deze nationale dag van de vrijwilliger willen wij graag willen wij al onze vrijwilligers enorm bedanken voor hun enthousiaste inzet en hulp . Zonder jullie was het ons niet gelukt !‪#‎desterren0492

5 december 2015

Graag willen wij alle donateurs van speelgoed via Albert Heijn Brandevoort, Albert Heijn Torenstraat en Albert Heijn Mierlo-hout hartelijk danken voor het meedoen aan de actie "De Goedzak" van deze vestigingen van Albert Heijn. Uiteraard willen wij ook Albert Heijn Brandevoort, Torenstraat en Mierlo-hout danken dat zij ons kozen als goede doel voor deze actie.

2 december 2015

Ook dit jaar hebben wij een Sinterklaasactie gehouden. Dit jaar konden wij 202 kinderen voorzien van cadeau's, snoepgoed en inpakpapier.

18 november 2015

De winnaars van onze Sinterklaas tekenwedstrijd zijn bekend. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht met kaartjes voor het kasteel van Sinterklaas.

13 november 2015

Vandaag werden wij bezocht door Kiwanis Club, Helmond Land van de Aa. Wij willen Kiwanis Helmond hartelijk danken voor hun cheque van€ 1.250,00 en hun donatie van speelgoed.

13 november 2015

LET OP: Woensdag 25 november 2015 zijn wij wegens omstandigheden gesloten. In plaats van deze datum zullen wij de winkel eenmalig openen op vrijdag 27 november 2015 van 09:30 tot 11:30 uur.

11 november 2015

Vandaag de eerste volle container speelgoed opgehaald bij Albert Heijn in Brandevoort. Een super mooie actie die nog duurt tot 6 december! Bij voorbaat willen wij iedereen die een speelgoeddonatie heeft gedaan en Albert Heijn Brandevoort hartelijk danken voor hun bijdrage!

7 november 2015

Wat een super actie van het initiatief "Jong en oud voor Stiphout" van een aantal Stiphoutse moeders! Ze zamelen volgende week speelgoed in voor onze stichting op basisschool St. Trudo! Dank jullie wel!

6 november 2015

Vandaag zijn wij aanwezig bij De Beursvloer Helmond. Een fantastisch initiatief van Stichting LEV groep. Meer informatie kunt u terugvinden op de website Beursvloer Helmond. Dank voor alle deelnemende organisaties en vrijwilligers die onze stichting een warm hart toedragen.

18 oktober 2015

Vandaag zijn wij gestart met onze Sinterklaas actie. Tot 17 november 2015 kunnen tekeningen worden ingeleverd. De winnaars ontvangen, op basis van een persoonlijk bericht, na 17 november 2015, toegangskaartjes voor het "Kasteel van Sinterklaas".

18 oktober 2015

In het kader van Wereldarmoededag heeft LEVgroep Leven & Verbinden een inzameling gehouden onder eigen personeel en daarbij speelgoed, babyartikelen en kleding ingezameld voor Kledingbank Melach, Stichting Mom2B en Stichting Speel je mee! Dank jullie wel voor jullie steun!

23 september 2015

Tijdens onze reguliere woensdagopening werden wij verrast door een bezoek van Wethouder Nathalie van der Zanden. Als donatie overhandigde zij een vijftal fotoboeken van het "Kasteel van Sinterklaas" met daarop, per boek, een viertal toegangskaartjes voor een gezellig bezoek. Uiteraard zullen wij dit door middel van een leuke actie verdelen onder onze klanten.

23 september 2015

Elk jaar in oktober vindt de kinderboekenweek plaats. Ook dit jaar koppelen wij een actie hieraan vast voor onze klanten. Tot aan de herstvakantie mogen ouders voor hun kinderen, per kind, een extra boek uitzoeken. En omdat wij nog geen afscheid willen nemen van de zomer krijgt ieder gezin een cadeaukaart om gezellig met het hele gezin Italiaans ijs te gaan eten. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door donaties van onder andere Sociëteit de Vrouwenkamer en 't Skooltje Kinderopvang.

13 september 2015

Dit is onze wijk plaatste vandaag een artikel over onze stichting. Het artikel is terug te lezen op: Dit is onze wijk.nl

8 september 2015

Om de samenwerking van diverse instanties op het gebied van armoede te bevorderen om zo armoede beter te kunnen bestrijden heeft de gemeente Helmond het armoedeplatform opgericht. Stichting Speel je mee was vandaag wederom aanwezig bij dit overleg om zodoende haar steentje bij te dragen aan armoedebestrijding. Meer informatie over het armoedeplatform kunt u vinden op de navolgende webpagina: Armoedeplatform

6 september 2015

Vandaag waren wij aanwezig op het "Groet en Ontmoet Oost" wijkfestival in Helmond Oost.

31 augustus 2015

Wethouder Economische zaken, Yvonne van Mierlo zal per 1 september 2015 afscheid nemen als Wethouder Economische zaken van de gemeente Helmond. In plaats van afscheid cadeaus koos zij ervoor om haar gasten uit te nodigen een donatie te doen ten behoeve van onze stichting. Wij zijn verheugd te vermelden dat wij, dankzij Wethouder van Mierlo, in totaal donaties mochten ontvangen ter hoogte van € 5.316,66! Wij willen uiteraard Wethouder Van Mierlo danken voor dit initiatief en haar veel succes wensen bij Movisie als voorzitter van de Raad van Bestuur. Meer informatie over Movisie kunt u vinden op de website van Movisie

8 augustus 2015

Dankzij Robin Hood Helmond kon vandaag één van onze klanten in Monkey Town Helmond een geheel verzorgd verjaardagsfeest vieren samen met negen vriendinnen!. Meer informatie met betrekking tot Robin Hood Helmond kunt u vinden op hun webpagina: Robin Hood Helmond . Wij willen uiteraard Stichting Robin Hood hartelijk danken voor deze samenwerking en wij hopen dat wij elkaar in de toekomst wederom van dienst kunnen zijn.

18 juli 2015

Vandaag stonden wij op de Helmondse markt om samen met diverse instanties de nieuwe inkomenskaart van de gemeente Helmond te verspreiden. De nieuwe inkomenskaart is gebaseerd op het Minimabeleid 2015-2018 van de Gemeente Helmond. Meer informatie kunt u vinden op de navolgende links: Gemeente Helmond Minimabeleid 2015-2018 en Website gemeente Helmond, minima

21 juni 2015

Conform wettelijke normering treft u in de bijlage ons jaarverslag, inclusief financiële verantwoording 2014 en ons beleidsplan 2015 aan:
1. Jaarverslag 2014;
2. Beleidplan 2015.

16 juni 2015

De zomervakantie komt eraan. Vandaar dat wij zijn gestart met onze zomeractie. Onze klanten worden de komende periode benaderd om voor elk ingeschreven kind een cadeau uit de winkel en een boek uit te zoeken. Dit zodat kinderen, die vaak niet op vakantie kunnen vanwege de financiële situatie van de ouders, zich niet hoeven te vervelen.

13 juni 2015

Vandaag wederom een leuke dag voor de boeg. Molex organiseert vandaag voor de 12e maal de Molex Charity Walk. Een evenement waarbij de opbrengsten van deze wandeltocht verdeeld worden onder goede doelen ten behoeve van kinderen. Stichting Speel je mee is voor de derde maal uitgekozen als één van de goede doelen. Graag dragen wij ons steentje bij ten behoeve van de organisatie van dit evenement. Naast de opening van het evenement hebben wij dit jaar mee kunnen helpen met de inschrijvingen, op- en afbouw van de "rustplaatsen" en het verzorgen koffie, thee en andere versnaperingen op de eerste rustplaats. Daarnaast heeft een inmzameling van speelgoed op de vestiging van Molex in Veldhoven gezorgd voor een aanvulling van speelgoed ten behoeve van onze winkel. Een hele leuke dag die werd afgesloten met een barbeque en de overhandiging van de cheques. Wederom willen wij Molex c.q Molex Charity Walk bedanken voor hun bijdrage. Meer informatie over Molex en Molex Charity Walk kunt u vinden op: Molex en Molex Charity Walk (MIGWalk)

10 juni 2015

Haringparty, georganiseerd door Kiwanis Club, Helmond Land van de Aa. Stichting Speel je mee was dit jaar één van de goede doelen. Presentatie door de Helmondse caberetier Leon van der Zanden, die als veilingmeester fungeerde. Naast het haringvaatje, werd door Leon van der Zanden ook een tweetal VIP kaarten voor zijn show geveild. Wij willen Kiwanis Club, Helmond Land van de Aa hartelijk danken voor hun bijdrage en voor deze leuke en gezellige avond.

27 april 2015

Op Koningsdag heeft Sociëteit de Vrouwenkamer boeken en spullen verkocht op de Slingermarkt in Helmond met Stichting Speel je mee als goede doel. Dank voor jullie steun en het feit dat jullie ons goede doel een hart onder de riem steken met deze fantastische actie.

21 april 2015

Vandaag hebben wij kennis gemaakt met Robin Hood Helmond. Een nieuwe stichting, die zich richt op kinderen in de regio Helmond waarvan de ouders door onvoorziene omstandigheden in een financiële situatie terecht zijn gekomen waardoor men alleen in de primaire levensbehoefte kan voorzien. Zij willen eveneens niet dat deze kinderen de dupe worden van de financiële problemen van hun ouders en willen deze kinderen een leuk moment bezorgen. Meer informatie over deze stichting kunt u vinden op Robin Hood Helmond

14 maart 2015

Vandaag heeft Omroep Helmond het programma Helpende Handen uitgezonden. Stichting Speel je mee werd hierbij specifiek belicht. In de uitzending werd het ontstaan van de Stichting, onze winkel en werkwijze behandeld. Via de volgende link kunt u de uitzending via Youtube nogmaals bekijken. Helpende Handen, Omroep Helmond

27 februari 2015

Naast Stichting Leergeld Helmond, Super Sociaal en SMO Crisisopvang en Woonbegeleiding is het nu ook mogelijk om via Saldo Plus,www.saldoplus.nl, een verwijsbrief op te vragen en gebruik te maken van onze faciliteiten.

31 januari 2015

Naast Stichting Leergeld Helmond en Super Sociaal is het nu ook mogelijk om via SMO Crisisopvang en Woonbegeleiding een verwijsbrief op te vragen en gebruik te maken van onze faciliteiten. Meer informatie over deze organisatie kunt u vinden op de volgende website: www.smo-helmond.nl

21 januari 2015

Vandaag hebben wij bij kinderdagverblijf 't Skooltje samen met burgemeester Elly Blanksma-Van den Heuvel meegedaan aan het Nationaal voorleesontbijt. Tot onze grote vreugde ontvingen wij van Kinderdagverblijf 't Skooltje een cheque van € 469,37. Dank voor jullie bijdrage!

14 januari 2015

Onze winkel werd vandaag bezocht door wethouder Nathalie van der Zanden. Een mooie gelegenheid om samen met ons, onze klanten en onze vrijwilligers in gesprek te gaan over onze doelgroep, ervaringen en activiteiten.

11 januari 2015

Wat een supermiddag voor Stichting Speel je mee. Tijdens het nieuwjaarsconcert ontvingen wij van Stichting Helmond ontvangt, Helmond geeft een cheque van € 5.000,00. Met dank aan Rotaryclub Helmond in samenwerking met Gemeente Helmond.

4 december 2014

Uiteindelijk hebben wij minimaal 78 kinderen een fijne sinterklaas bezorgd met ons Sinterklaas pakket, bestaande uit een spel, sinterklaascadeau (jongens of meisjes), een puzzel, een knutselpakket (of Knex), een Magic Doodlemat, een DVD of video, een puzzel van de Plus, een leesboek, een chocoladeletter, chocolademuntjes, strooigoed en inpakpapier.

1 december 2014

In het Eindhoven Dagblad van 1 december 2014 is een artikel gewijd aan onze sinterklaasactie en uiteraard onze andere activiteiten.

24 november 2014

Wij zijn gestart met onze Sinterklaasactie. Vanaf gisteren is voor de doelgroep de inschrijving begonnen. De winkel is inmiddels dusdanig ingericht zodat de routing optimaal is.

23 november 2014

Vandaag waren wij aanwezig op de speelgoed- en kledingbeurs in "De Boederij" in Helmond Noord. Alle deelnemers die hun speelgoed hebben gedoneerd willen wij hartelijk danken voor hun bijdrage. Wij zorgen ervoor dat het op de juiste plaats terecht komt.

28 oktober 2014

Op de zomermarkt van Helmond Noord ontmoetten wij Hetty Aarts, presentatrice van het programma "In het diepe" van Omroep Helmond. Op 28 oktober 2014 waren wij te gast in haar programma. Bijgaand de betreffende uitzending met dank aan Omroep Helmond en met dank aan Hetty.

1 oktober 2014

Met ingang van oktober 2014 is het mogelijk om op uitnodiging en na reservering een verjaardagspakket op te halen in de winkel. Ons verjaardagspakket bevat artikelen om een verjaardag te kunnen vieren zoals bijvoorbeeld: ballonnen, slingers, cake, chips, snoepjes, limonade e.d. Heeft u een uitnodiging ontvangen? Neem dan tijdig (zie datum vermeld in onze brief) contact met ons op voor reservering van het verjaardagspakket via ons emailadres: info@stichtingspeeljemee.nl dan wel op ons telefoonnummer 06-38010430.

11 juli 2014

De grote vakantie in regio Zuid is begonnen. Voor onze winkel betekent dit dat wij tot woensdag 27 augustus zijn gesloten. Vanaf woensdag 27 augustus 2014 bent u van harte welkom. Kijk op de volgende link voor de vakantieperiodes in regio Zuid en op welke data onze winkel gesloten is: vakanties Regio Zuid - gesloten winkel

20 juni 2014

Bijgaand publicatie van ons jaarverslag 2013 conform vereisten van de belastingdienst. Jaarverslag 2013

15 juni 2014

Voor onze klanten is vandaag de zomervakantie-actie 2014 gestart. Ingeschreven relaties mogen vanaf heden, per gezin, tot aan de zomervakantie, een cadeau uit de winkel uitzoeken.

14 juni 2014

Zoals eerder vemeld in onze nieuwsberichten vond op 14 juni 2014 de Molex Charity Walk plaats. Stichting Speel je mee was ook dit jaar uitgekozen als één van de goede doelen. Graag willen wij de organisatie wederom bedanken voor hun bijdrage. Naast een fantastische dag, is de sponsorbijdrage van dit evenement voor onze Stichting van belang voor de continuïteit en geeft het ons de mogelijkheid om nieuwe acties te ontwikkelen en uit te voeren.

1 juni 2014

In Helmond Noord vond vandaag de zomermarkt plaats. Voor ons een speciale dag omdat wij vandaag onze officiële eerste verjaardag vierden. Met hulp van veel vrijwilligers hebben wij zowel onze relaties als de bezoekers van de zomermarkt (opnieuw) kennis kunnen laten maken met Stichting Speel je mee. Dank aan Evelyn, Evelyn 4 Beauty (haren), Laura (armbandjes), Melissa (nagels), Demi (nagels en haren), Hennie (all-round) en LJ-Entertainment (Mickey en Minnie Mouse). De winnaars van de kleurwedstijd zijn inmiddels bekend en waar mogelijk zijn de prijzen reeds uitgerijkt.

27 april 2014

Helmond Centrum is vandaag in de ban van de "Eendjesrace". Een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de Ronde tafel van Croy. Dit jaar was Stichting Speel je mee één van de goede doelen, waarvoor geld werd ingezameld. Dank aan allen die dit evenement mogelijk hebben gemaakt en dank voor de mooie donatie en een fantastisch gezellige dag. Foto's van dit mooie evenement zijn terug te vinden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/StichtingSpeelJeMee

22 maart 2014

NL Doet dag! Met de hulp van onze vrijwilligers hebben wij vandaag onze ruimte in het Con Brio gebouw opnieuw ingedeeld. Ook hebben wij de opslagruimte uitgebreid. Daarnaast hebben wij ten behoeve van inpakpapier en versierlinten een gebruikersvriendelijke oplossing bedacht om versierlinten makkelijk te laten afrollen. Ook hebben wij de "kneusjeshoek" uitgebreid met kledinghaakjes voor jassen, tassen en andere toebehoren.

11 maart 2014

Vandaag is bekend geworden dat de Gemeente Helmond alsnog onze subsidieaanvraag voor 2014 ten aanzien van de huisvestingskosten heeft gehonoreerd. Hiermee kunnen wij in ieder geval het komende jaar op onze huidige locatie onze werkzaamheden uitvoeren en uiteraard nieuwe plannen maken om onze doelgroep nog beter te kunnen bedienen.

8 maart 2014

Vandaag is de opening van Kinderdagverblijf 't Skooltje te Helmond. Stichting Speel je mee is gekozen dit jaar als goed doel. Voor ieder afgenomen uur kinderopvang gaat een donatie naar onze Stichting. Wij willen Estelle en Robert bedanken voor deze bijdrage en dit initiatief! Meer informatie over kinderdag verblijf 't Skooltje kunt u terugvinden op de volgende website: Kinderdagverblijf 't Skooltje

6 maart 2014

Bijgaand publicatie van ons beleidsplan 2014 conform vereisten van de belastingdienst. Het jaarverslag en financiële verantwoording volgen, conform statuten en conform richtlijn, uiterlijk 6 maanden na het boekjaar. Beleidsplan 2014

21 februari 2014

Vandaag heeft Molex bekend gemaakt dat Stichting Speel je mee wederom is gekozen als één van de goede doelen voor de Molex Charity Walk 2014. De Molex charity Walk 2014 vindt plaats op 14 juni 2014. Meer informatie treft u aan op de volgende website: Molex Charity walk

6 februari 2014

Vanavond leuke kennismaking gehad met de heren van de Ronde tafel Croy. Zij organiseren op 27 april de badeendenrace in "de Helmondse knaal". Wij zijn erbij!

29 januari 2014

Vandaag mochten wij speelgoed in ontvangst nemen van Verwende Apen. Verwende apen is een winkel in lifestyle en speelgoed voor kinderen, gevestigd in Someren. Zij hielden afgelopen maanden in Someren een inzamelingsactie voor onze Stichting. Uiteraard willen wij alle donateurs en met name Verwende Apen bedanken voor hun bijdrage. Meer informatie kunt u terugvinden op onze facebookpagina www.facebook.com/StichtingSpeelJeMee en op de website van Verwende Apen: Verwende Apen

15 december 2013

Met Stichting Speel je mee ondersteunden wij de wensboomactie van Your Wish Kappers en Lunchroom aan de Vondellaan 78 te Helmond. Een mooi initiatief waar wij onze bijdrage, met dank aan onze donateurs, met betrekking tot speelgoed konden leveren.

13 december 2013

Door het groot aantal ingezamelende babyspeelgoed hebben wij een samenwerking gezocht met Stichting Babyspullen. Deze stichting zamelt babyspullen in voor minimagezinnen en heeft twee inzamelingspunten in Eindhoven. Meer informatie kunt u vinden op: Stichting Babyspullen

28 november 2013

Sinterklaasactie is een groot succes! Voor meer actuele ontwikkelingen kijk ook op onze facebookpagina: www.facebook.com/StichtingSpeelJeMee

22 november 2013

Stichting Speel je mee bestaat alweer 1 jaar! Bij deze willen wij alle sponsoren. vrienden en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage het afgelopen jaar. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om dit prachtige initiatief verder te ontwikkelen!

18 november 2013

Sinterklaas is weer in Nederland. Ook Stichting Speel je mee treft voorbereidingen om voor onze klanten een pakket samen te stellen.

11 september 2013

Op vertoon van een uitnodiging voor een kinderverjaardagsfeestje mogen ouders maximaal 3 maal per jaar een verjaardagcadeautje voor het kinderfeestje uitzoeken.

11 september 2013

Vandaag ontvingen wij de 100-ste inschrijving !!.

15 juni 2013

Wat een topdag voor Stichting Speel je mee! Vandaag een cheque in ontvangst mogen nemen van maar liefst €5.250,- van de organisatie van de Molex Charity Walk 2013!!!! Bedankt alle wandelaars, vrijwilligers en sponsoren voor jullie hulp, steun en donaties!
Foto: Wat een topdag voor Stichting Speel je mee! Vandaag een cheque in ontvangst mogen nemen van maar liefst €5250 van de organisatie van de Molex Charity Walk 2013!!!! Bedankt alle wandelaars, vrijwilligers en sponsoren voor jullie hulp, steun en donaties!

15 juni 2013

Molex Charity Walk. Stichting Speel je mee is opgenomen als één van de vier goede doelen naast Ronald McDonald huis Zuid-Oost Brabant, Guusje Nederhorst Foundation en Kika, kinderen kankervrij. Kijk op facebook: http://www.facebook.com/MIGWalk of twitter: @MIGWalk.

4 juni 2013

Krantenartikel Eindhovens dagblad 4 juni 2013, editie Budel e.o.

ED 4 juni 2013

3 juni 2013

Hartelijk dank voor alle aanwezigen en belangstellenden ten aanzien van de opening van onze winkel. Hieronder een fotocollage van de officiële opening en open huis afgelopen vrijdag en zaterdag

collage

1 juni 2013

Zaterdag 1 juni 2013 houden wij open huis aan de Braakse Bosdijk 2A te Helmond. Iedereen is welkom van 15:00 tot 17:00 uur.

26 mei 2013

Aankondiging opening van de winkel en diverse artikelen inzake Stichting Speel je mee. Zie bijgaande artikelen in De Loop en het Zondagsnieuws:

De Loop

Zondagsnieuws

21 mei 2013

Drukwerk is gereed. Poster en brochures worden verder uitgedeeld aan organisaties die de doelgroep kunnen bereiken

15 mei 2013

Eerste klant ontvangen in de winkel

11 april 2013

Positief advies Rabo Coöperatiefonds!

16 maart 2013

NL doet!. Dank aan alle vrijwilligers voor het gereedmaken van de winkelruimte!

7 maart 2013
Nieuwe keuken in gebruik genomen.

22 februari 2013

Overleg Rabo coorperatiefonds inzake financiële bijdrage voor de Stichting

15 februari 2013

Bij Rabobank Stiphout kasten en stellingen opgehaald die gebruikt kunnen worden voor de inrichting van de winkel.

7 februari 2013

Met dank aan Van de Akker Schilderwerken en John heeft de ruimte een metamorfose ondergaan.

januari 2013

Eerste sortering en schoonmaken van speelgoed

1 januari 2013

Ruimte oude drukkerij Con Brio gebouw in gebruik genomen.

19 december 2012

Afsluiting speelgoedactie 't Schrijverke te Mierlo. Directie en ouders: dank voor jullie bijdrage!

7 december 2012

We hebben vandaag een afspraak met wethouder de Leeuw om ons te helpen met onze huisvestingsvraag.

22 november 2012

De akte is getekend bij de notaris en Stichting speel je mee is hiermee officieel.